Naar de inhoud springen

Tekstschrijven

Misschien heb je het verhaal wel in je hoofd maar krijg je het niet op papier? Ik kan je helpen! Door samen om tafel te gaan kunnen we je wensen doorspreken, wil je geïnterviewd worden of heb je liever dat ik geleverde informatie in een goed lopend verhaal giet? Het kan allemaal. Terwijl ik voor je schrijf hebben we nauw contact zodat alles aan jouw wensen voldoet. Dit kan via Skype of op locatie.

Op locatie
Ik kom graag bij mensen over de vloer, soms praat het makkelijker in je eigen omgeving en er wordt gelijk een persoonlijke sfeer neergezet, het is immers je eigen plekje.
Stuur me een berichtje met je ideeën en ik kijk wat ik voor je kan betekenen. In mijn Portfolio kun je zien hoe mijn schrijfstijl is en wat voor verschillende dingen ik heb gedaan.

In memoriam
Helaas krijgt niet alles in het leven een magisch happy end. Heb je iemand verloren en wil je diens verhaal nog graag laten op schrijven? Neem ook dan contact met me op, ik doe mijn best om je naasten op een mooie manier in memoriam te eren. Dit kan voor een publicatie maar ook om je eigen herinneringen op papier te zetten. Deze zitten voor altijd in je hart maar het kan ook fijn zijn om ze op papier te bewaren zodat je er altijd op terug kan kijken. Aangezien dit een gevoelig onderwerp kan zijn, bedenk dan dat je ook contact met me kan opnemen enkel om me in eerste instantie beter te leren kennen. Je zit dan nergens aan vast.

Wat de reden ook is dat je graag een tekst wil laten schrijven, Charming Stories staat voor je klaar.

 

%d bloggers liken dit: