Tekstschrijven

“Zoveel ideeën, maar ik krijg ze niet op papier”

Er zijn veel mogelijkheden, die ik graag met jou op een rijtje zet. Door je te interviewen leer ik jou en je stijl kennen. Terwijl ik voor je schrijf hebben we nauw contact zodat alles aan jouw wensen voldoet. Dit kan via Skype of op locatie. Heb je het zelf al opgeschreven? Dan verwijs ik je door naar de mogelijkheden om je verhaal te redigeren.

“Ik heb geen tijd om zelf te schrijven”

We hebben het allemaal druk, u met uw eigen bedrijf, ik met het schrijven van Blogs, columns of artikelen. Natuurlijk ook mogelijk voor uw bedrijf.

Heeft uw bedrijf een verhaal wat het vertellen waard is? Ga met mij in gesprek en samen schrijven we dit uit tot een (non-) fictief werk.

“Ik wil de mooie herinneringen niet vergeten”

Heb je iemand verloren en wil je diens verhaal nog graag laten op schrijven? Neem ook dan contact met me op, ik doe mijn best om je naasten op een mooie manier in memoriam te eren. Dit kan voor een publicatie maar ook om je eigen herinneringen op papier te zetten. Deze zitten voor altijd in je hart maar het kan ook fijn zijn om ze op papier te bewaren zodat je er altijd op terug kan kijken. Aangezien dit een gevoelig onderwerp kan zijn, bedenk dan dat je ook contact met me kan opnemen enkel om me in eerste instantie beter te leren kennen.

Wat de reden ook is dat je graag een tekst wil laten schrijven, Charming Stories staat voor je klaar.

Advertentie
%d bloggers liken dit: