Naar de inhoud springen

Redigeren

Heb je een verhaal geschreven maar weet je niet hoe nu verder? Ik kan het voor je redigeren en de puntjes op de zetten. Zo krijg jij een artikel, boek of blog om trots op te zijn.
Mensen die een boek schrijven gaan vaak niet over een nacht ijs. Wanneer je maanden hebt besteed aan het uitschrijven van je verhaal, wil je zeker weten dat het product bij uitgave zo perfect mogelijk is.

Wil je zelf de regie in handen houden en geef je je boek in eigen beheer uit dan neem ik met liefde de redactie van je manuscript op me. Ik heb ervaring in dit werk doordat ik eerder bij bestaande uitgeverijen heb gewerkt, ik weet dus ook welke aspecten belangrijk zijn om te onthouden. Naast mijn eigen werk voor je boek denk ik dan ook graag met je mee met de vervolgstappen na het uitgeven van het boek, zoals de promotie.

Denk je bij lezen van bovenstaande ‘ja, dat is we iets voor mij’, maar twijfel je of je verhaal wel bij Charming Stories past? Redigeren van een boek is niet anders voor een fantasieverhaal en een non-fictie boek. Voor beide geldt immers dat het foutloos naar de drukker moet. Daar zal ik in alle gevallen dan ook mijn uiterste best voor doen.

%d bloggers liken dit: