Charming Stories in een notendop

Charming Stories is ontstaan nadat ik ben afgestudeerd, een stukje van de wereld heb gezien en wilde ontdekken wat ik kan betekenen in onze maatschappij. Zelf ben ik groot liefhebber van sprookjes en heb ik een grote fantasie. We kennen allemaal de sprookjesprinses die valt voor Prince Charming, we gaan allemaal voor we-leven-nog-lang-en-gelukkig. En wie wil nou geen verhaal wat doet denken aan een sprookje, ook als het thema niet sprookjesachtig lijkt op het eerste gezicht. 

Afgestudeerd in de communicatie, parttime werkzaam in horeca en boekhandel en een boel ideeën die ik voor Charming Stories wil uitwerken. Ooit schrijf ik zeker nog eens zelf een boek, totdat het zover is wil ik anderen helpen met het realiseren van hun literaire droom. Denk je dat jij en ik goed kunnen samenwerken? Heb je iets in het hoofd wat hier niet specifiek bij staat? Ik sta open voor een uitdaging en laat me graag verrassen, laat het dus weten!

Ik ben altijd op zoek naar leuke, nieuwe opdrachten voor korte of lange termijn. Neem gerust contact met mij op om je ideeën door te spreken. Indien gewenst open je hier mijn cv.

cv 2022 Penders

Advertentie
%d bloggers liken dit: