Charming Stories in een notendop

IMG_1748Charming Stories is ontstaan nadat ik ben afgestudeerd, een stukje van de wereld heb gezien – alle landschapsfoto’s zijn gemaakt tijdens mijn reizen – en nu wil ontdekken wat ik kan betekenen in onze maatschappij. Zelf ben ik groot liefhebber van sprookjes en heb ik een grote fantasie. We kennen allemaal de sprookjesprinses die valt voor Prins Charming, wie wil dat nou niet? En wie wil nou geen verhaal wat doet denken aan een sprookje, ook als het thema niet sprookjesachtig lijkt op het eerste gezicht. Ik haal inspiratie uit deze en-ze-leven-nog-lang-en-gelukkig verhalen om dit in het voor jouw geschikte jasje te gieten.

Afgestudeerd in de communicatie, parttime werkzaam in de horeca en een boel ideeën die ik voor Charming Stories wil uitwerken. Ooit schrijf ik zeker nog eens zelf een boek, totdat het zover is wil ik anderen helpen met het realiseren van hun literaire droom. Denk je dat jij en ik goed kunnen samenwerken? Heb je iets in het hoofd wat hier niet specifiek bij staat? Ik sta open voor een uitdaging en laat me graag verrassen, laat het dus weten!

 

Ik ben altijd op zoek naar leuke, nieuwe opdrachten voor korte of lange termijn. Neem gerust contact met mij op om je ideeën door te spreken. Indien gewenst open je hier mijn cv.