Wat ik doe

Tekstredactie
Heb je een verhaal geschreven maar weet je niet hoe nu verder? Ik kan het voor je redigeren en de puntjes op de i zetten. Zo krijg jij een artikel, boek of blog om trots op te zijn.
Mensen die een boek schrijven gaan vaak niet over een nacht ijs. Wanneer je maanden hebt besteed aan het uitschrijven van je verhaal,  wil je zeker weten dat het product bij uitgave zo perfect mogelijk is. Wil je zelf de regie in handen houden en geef je je boek in eigen beheer uit dan neem ik met liefde de redactie van je manuscript op me. Ik heb ervaring in dit werk doordat ik eerder bij bestaande uitgeverijen heb gewerkt, ik weet dus ook welke aspecten belangrijk zijn om te onthouden. Naast het correctiewerk voor je boek denk ik dan ook graag met je mee met de vervolgstappen na het uitgeven van het boek, zoals de promotie.

Denk je bij lezen van bovenstaande ‘ja, dat is wel iets voor mij’, maar twijfel je of je verhaal wel bij Charming Stories past? Redigeren van een boek is niet anders voor een fantasieverhaal en een non-fictie boek. Voor beide geldt immers dat het foutloos naar de drukker moet. Daar zal ik in alle gevallen dan ook mijn uiterste best voor doen.

Schrijven
Misschien heb je het verhaal wel in je hoofd maar krijg je het niet op papier? Ik kan je helpen! Door samen om tafel te gaan kunnen we je wensen doorspreken, wil je geïnterviewd worden of heb je liever dat ik geleverde informatie in een goed lopen verhaal giet? Het kan allemaal. Terwijl ik voor je schrijf hebben we nauw contact zodat alles aan jouw wensen voldoet. Dit kan via Skype of op locatie. Ik kom graag bij mensen over de vloer, soms praat het makkelijker in je eigen omgeving en de sfeer in huis kan leuk zijn om mee te nemen in het verhaal. Stuur me een berichtje met je ideeën en ik kijk wat ik voor je kan betekenen.

Vormgeving
De basis van goede communicatie is een eigen uitstraling. Met een logo en een slogan kom je al heel ver maar vaak heb je meer middelen nodig die ook in jouw eigen stijl spreken. Ik maak graag jouw promotiemiddelen passend in jouw straatje met een charming vleugje.

Charming Stories is begonnen met schrijven als basis maar is inmiddels uitgegroeid tot meer dan dat, daarom heb ik ook Charming Vormgeving aan mijn skillset toegevoegd. Neem gerust contact op om te zien wat ik voor je kan doen.

Advertentie
%d bloggers liken dit: