Naar de inhoud springen

Charming prijzen

Ik werk graag open en transparant. Daarom ben ik hieronder duidelijk over het kostenplaatje. Ik weet van mezelf dat ik snel werk, dus het aantal uren zal je mogelijk meevallen (waardoor de totaalprijs ook meevalt). Dat neemt niet weg dat ik natuurlijk de tijd zal nemen voor een goed resultaat.

Door mijn prijs duidelijk neer te zetten hoop ik dat je vertrouwen hebt in mijn goede bedoelingen. Het gaat mij namelijk net zoveel om een mooi verhaal als om de verdiensten die het mij opleveren. Kun jij je vinden in deze gedachtegang? Neem dan contact met mij op.

Kennismakingsprijs – Ik lees en redigeer het eerste deel van je tekst, maximaal 1 A4.
Zo krijg jij een idee van mijn werkwijze en wanneer je de samenwerking verder aangaat heb ik al kennis gemaakt met je verhaal. Wanneer er relevante tips en trucs in me opkomen geef ik je deze ook door. € 25,-

Deze prijs geldt ook als je los van je manuscript je flaptekst wilt laten corrigeren.

Redactie verhaal – Lezen en redigeren van je verhaal dat uit een geheel bestaat. Dus geen boekwerk met hoofdstukken. Maximaal 7 pagina’s. Hier betaal je een totaalprijs van €225,- voor, ongeacht het aantal pagina’s of werkuren. Naast de redactie geef ik je ook relevante tips en trucs om je werk te verbeteren en uit te brengen.

Redactie manuscript – Lezen en redigeren van een manuscript, deze tekst is opgedeeld in verschillende hoofdstukken en kan van lengte verschillen. Vandaar dat ik hier met een prijs per uur werk. Deze staat nu op €45,-.

Redactie + Promotie – Wil je dat ik naast de redactie ook mee denk over de promotie van je werk? Hiervoor bereken ik 20% over het totaalbedrag van de redactie. Dit is optioneel en kan je ook achteraf nog aanvragen. Wat je hiervan kunt verwachten is het schrijven van een persbericht en indien gewenst een advies voor het gebruik van (sociale) media.

Tekstschrijven – Het schrijven van jouw tekst kan bestaan uit het bewerken van aangeleverde informatie of ik neem een interview af en werk deze uit. Hiervoor vraag ik €45,- per uur. Dit is onafhankelijk van het soort tekst.

Heb je een specifiek voorstel waar een andere prijs bij zou passen? Neem gerust contact met me op zodat we je idee kunnen bespreken. Wie weet vind ik jouw idee zo charming dat we kunnen werken aan een mooi verhaal.

P.S. Om verwarring te voorkomen, ik maak gebruik van de KOR regeling, zodoende reken ik geen BTW over de factuur.

Ben je tevreden over onze samenwerking? Schroom niet om me aan te bevelen binnen je netwerk!

%d bloggers liken dit: