‘A Storytelling Adventure’

Een deel van mijn jeugd en tienerjaren ben ik opgegroeid op Ameland. Een geweldige ervaring, die ik altijd zal koesteren. Bedenk er dan bij dat mijn moeder al naam had gemaakt als journalist voordat ik überhaupt dacht aan een dergelijke carrière en het begin van mijn netwerk was geboren.

Uit dat netwerk zijn al meerdere mooie opdrachten voortgekomen. Een daarvan is Expeditie Ameland ‘a storytelling adventure’. Een weekend vullend evenement over vertellen en de schoonheid daarvan. Vol workshops en professionals die hun zegje komen doen. 

Laat mijn moeder daarbij nou ook deelgenoot zijn van de organisatie van dit mooie project, zo kwam het dat Charming Stories haar eerste sponsoring aanging. Zij vermeldden mij op de website als vriend en ik ontwierp de folder voor de promotie van het evenement.

De originele datum was in 2020 maar hoe het evenementen toen afging hebben we allemaal meegemaakt. Dus laat ik daar geen woorden meer aan vuilmaken.

11 t/m 14 november 2021 moet het gaan gebeuren en dat wil ik natuurlijk niet missen. Het begrip ‘verhalen’, in het Engels ‘stories’, zit zelfs in mijn naam. Als het zover is neem ik jullie zeker en vast mee. Volg mij daarvoor op Instagram, @Charming_Stories.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: