Nieuw jaar, nieuwe kansen

Goede voornemens zijn berucht voor de houdbaarheid van een week of twee. Maar op zakelijk gebied heb ik wel een aantal doelen voor dit nieuwe jaar.

Zo ben ik het nieuwe jaar begonnen met een oproep op de Facebookpagina ‘Ambitieuze meisjes’, een groep voor en door vrouwelijke ondernemers die elkaar helpen en steunen in de jungle die ondernemen heet. Ik vroeg naar tips en tricks voor het inzetten van de sociale media van Charming Stories zelf. Aangezien mijn werkzaamheden momenteel wat heen en weer waaieren van journalistiek naar redactiewerk en vormgeving en weer terug was ik de weg een beetje kwijtgeraakt. Immers allemaal passend bij tekstschrijven en communicatie maar ook verschillende en dus lastig om een rode draad aan te brengen op een en dezelfde pagina.

Bij het schrijven van mijn oproepje richtte ik me specifiek op tips wat betreft Instagram. Dat is enerzijds een mooi platform voor het tentoonstellen van je skills als contact onderhouden met je volgers en netwerk. Aangezien ik met Charming Stories graag persoonlijk en transparant overkomt hoop ik later dit jaar meer daadwerkelijk met jullie te kunnen kletsen.

Een van de reacties kwam van Veerle van ‘Thatsmefotografie’. Zoals haar bedrijfsnaam doet vermoeden is ze fotograaf, ons eerste contact ging dan ook over een mogelijke fotosessie. Ik wil de foto’s die ik heb graag aanvullen met nieuw materiaal. Maar dat is voor latere zorg. Eerst zijn we verder gegaan op het onderwerp content strategie, dat is haar tak van sport momenteel naast de fotografie. We hebben een uitgebreid videogesprek gevoerd om elkaar te leren kennen en ze vertelde mij wat haar 1:1 traject inhoud. Het komt er op neer dat we later deze week weer uitgebreid gaan bellen en dan onderzoeken we mijn kernwaardes om dat in nog een aantal gesprekken om te toveren in een strategie en gevulde planning. Ik kan niet wachten!

Oh, maar eerst heb ik nog de eerste ‘huiswerk’ opdracht. Dus ik ga de komende dagen uitzoeken wat jullie nu eigenlijk willen zien en wat in mijn werkveld gevraagd word van een tekstschrijver en redacteur. Om daar vervolgens samen met Veerle op in te kunnen spelen.

Zijn jullie ook zo benieuwd wat dit gaat worden? Volg me dan op @Charming_Stories!

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: