Charming Stories doet vakantiewerk

De komende maand neem ik de honneurs waar van een nieuwswebsite terwijl de eigenaar/hoofdredacteur op welverdiende vakantie gaat. Dit houdt in dat ik me bezig ga houden met de dagelijkse nieuwsvoorziening op Ameland. Ameland? Ja! Het gaat namelijk om http://www.persbureau-ameland.nl, neem vooral een kijkje.

September zal dus vol zitten met het lezen van persberichten, verwerken en publiceren van de nieuwtjes, mail bijhouden en de sociale media van het medium. Dat betekent niet dat Charming Stories stil staat, op de Facebook pagina post ik regelmatig interessante blogs over het schrijven van verhalen en op Instagram kun je zien waar Charming Stories mee bezig is.

Charming groet,

Charlotte

 

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: