Naar de inhoud springen

Even uitleggen

Charming Stories, maar CP in het logo. Voor een grafisch vormgever lijkt dit misschien een onlogische keuze. Maar gelukkig hoeft niet alles logisch te zijn. Zo ook mijn keuze om een tekstbureau op te zetten naast een parttime baan in de horeca. Er is dan ook tegen me gezegd: “solliciteer toch op een fulltime baan in je studierichting.” Helaas, dat ging niet van een leien dakje en het idee van Charming Stories gaf mij zoveel inspiratie dat ik dit gelijk heb uitgewerkt.
Nu terug naar het beeldmerk. In de eerste plaats is het eigenlijk gewoon een esthetische keuze, CS lijkt minder mooi met deze lettertypes en doet me denken aan ‘centraal station’, niet heel relevant. Daarnaast wil ik ook mijn eigen identiteit naar voren laten komen. In het uitgebreidere logo, zie de omslag, staat immers ook mijn naam genoemd. Naast Charming Stories heb ik ook een persoonlijk blog, ook hier wil ik dit beeldmerk kunnen toepassen. Wel zo handig als hij dan ruim inzetbaar is en niet alleen voor Charming Stories.
Tot zover deze toelichting. De komende weken richt ik me op het verder opzetten van Charming Stories. 24 april komt het papierwerk van de KvK binnen. 1 mei kan het echte werk beginnen!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s